Skip to content Skip to footer

Een tattoo laten zetten in drie duidelijke stappen

Stap 1

Jouw aanvraag

Jij wilt een tattoo laten zetten dus het begint allemaal bij jouw idee. We bespreken jouw wensen en de mogelijkheden. Dit kan via mail of WhatsApp, of we plannen een afspraak voor een vrijblijvende bespreking op locatie. Naar aanleiding van deze bespreking wordt je ontwerp gemaakt. 

Een bespreking is altijd vrijblijvend en kosteloos. Zodra je opdracht geeft om het ontwerp te laten tekenen zal er meestal een aanbetaling worden gevraagd van 50,- tot 150,- euro, afhankelijk van het formaat van de tattoo. Met deze aanbetaling reserveer je ook jouw plek in de agenda. Dit bedrag wordt na het zetten weer verrekend met de uiteindelijke kosten van je tattoo.

Stap 2

Het tattoo ontwerp

We gaan aan de slag met het uitwerken van het tattoo ontwerp. Zijn wij er blij mee, dan laten we je het ontwerp zien via mail of WhatsApp. Dit zal ongeveer twee weken voor je afspraak zijn. Ben jij er ook blij mee, dan gaan wij je tattoo op de geplande afspraak zetten. Had je toch iets anders in gedachten, dan is er altijd tijd en ruimte om aanpassingen te doen. De tattoo wordt natuurlijk pas gezet als het ontwerp perfect is!

Stap 3

De tattoo afspraak

Het is zover: je gaat een tattoo laten zetten. Spannend? Vast en zeker, maar tijdens de afspraak zorgen wij ervoor dat je ontspannen bent.

Na het zetten van de tattoo krijg je van ons een papier mee met alle uitleg over de verzorging. Hou je aan die instructies. Bij ons in de studio kun je ook de juiste verzorgende zalf en zeep aanschaffen.

Het laten zetten van een (grote) tattoo kan veel energie kosten, zorg dus dat je na je afspraak niet veel meer hoeft te doen en lekker kunt uitrusten. Zwaar werk, sporten of bijv. nachtdienst na je afspraak raden wij af!

Na afloop maken we een foto van het resultaat om het behaalde resultaat vast te leggen, en voor onze eigen portfolio.