Skip to content Skip to footer

Huis regels

Om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken en ons op een zo prettig mogelijke manier te laten werken,
willen wij je vragen onderstaande huisregels goed door te nemen.
Afspraak:

Wij werken te allen tijde ALLEEN OP AFSPRAAK!

Aanbetaling:
  • Bij het maken van een afspraak kan er een aanbetaling gevraagd worden van €50.
  • Bij grotere projecten kan er een aanbetaling gevraagd worden van 25% in verband met het voorafgaande onderzoek en tekenwerk.
  • De aanbetaling wordt verrekend met de totaalbedrag.
  • Als je een grote tatoeage laat plaatsen, waardoor meerdere sessies nodig zijn, betaal je het complete bedrag op de dag van de eerste sessie.
  • De aanbetaling wordt niet terugbetaald bij annulering of ‘no-show’.
Ontwerp maken:

Voor het maken van een ontwerp vragen wij € 25,-. voor een kleine en € 50,- voor een grote tattoo. Wilt u daarna nog een afspraak maken om deze te laten zetten of is deze al gemaakt dan wordt dat verrekend als aanbetaling. Wilt u geen afspraak maken of ziet u er vanaf, dan is de aanbetaling voor het ontwerpen.

Afspraak niet nakomen:

Als je niet verschijnt (“no-show”) of zonder tenminste 24 uur van te voren af te bellen, vervalt het recht om de aanbetaling terug te krijgen, en kan het resterende bedrag bij je in rekening worden gebracht.

Afspraak verplaatsen:

Als je om wat voor redenen dan ook, een afspraak verzet of even niet in de gelegenheid bent om de tattoo te laten plaatsen. Dan blijft de aanbetaling 1 jaar geldig (vanaf dat deze betaald is), daarna komt deze te vervallen en heb je geen recht meer op restitutie!

Onder invloed van alcohol of drugs:

Wij zetten geen tatoeages als er sprake is van alcohol en/of drugs gebruik. Ook al heb je een afspraak gemaakt. Als er sprake is van gebruik, vervalt de afspraak en het recht op restitutie van je aanbetaling! Dit geld ook voor onze bijwerk service!

Tatoeages die wij niet plaatsen:
  • Wij zetten geen racistische leuzen en/of tekens.
  • Wij zetten geen tatoeages in het gezicht en/of op het geslachtsdeel.
Leeftijd:
  • Wij zetten geen tatoeages bij personen onder de 16 jaar.
  • Is je leeftijd tussen de 16 en 18 jaar, dan plaatsen wij uitsluitend een tatoeage met schriftelijke toestemming en aanwezigheid van diens ouder of verzorger.
Foto’s maken:

Het is toegestaan om foto’s te maken tijdens de behandeling. Wel vragen wij dit in overleg te doen. Waarschuw altijd wanneer er een foto wordt gemaakt met een flitser. Het kan zijn dat er een schrikreactie ontstaat waardoor de tatoeëerder kan uitschieten.

Het is niet toegestaan en ten strengste verboden om foto’s te maken van de beschikbare tattoo ontwerpen in de behandelruimte. Hierop rust een copyright.

Huisdieren:

Er mogen geen huisdieren mee in de behandelruimte (ook niet heel even) dit i.v.m. hygiëne voorschriften.

Roken:

Het is niet toegestaan om binnen in de behandelruimte te roken.

Eten en drinken:

Het is toegestaan om binnen in de behandelruimte te eten of te drinken. Denk hierbij aan een kleine snack. Geen uitgebreide maaltijden.

Een vriend of vriendin meenemen op je afspraak?

Er mag maximaal 1 persoon extra mee op je afspraak. Deze persoon mag mee in de behandelruimte, maar moet zo stil mogelijk zijn om afleidingen te voorkomen waardoor de tatoeëerder kan uitschieten. Wij willen graag in alle rust met onze klanten kunnen werken en communiceren, indien noodzakelijk. In veel gevallen worden de behandelde klanten alleen maar afgeleid en dit resulteert in het bewegen van de klant.

Mobiele telefoon, tablet of mp3-speler:

Het is toegestaan om een mobiele telefoon, tablet of mp3-speler mee te nemen ter afleiding. Bij het betreden van de behandelruimte moet de telefoon, tablet of mp3-speler voorzien zijn van een hoofdtelefoon of oordopjes. De tatoeëerder kan door het belsignaal of andere geluiden schrikken en bij een behandelde klant uitschieten in het werk.

Privé ruimtes:

Het is niet toegestaan de privé ruimtes te betreden.

Wij behouden ons te allen tijde het recht om iemand te weigeren, te behandelen of om iemand uit onze studio’s te verwijderen.
Heeft u toch klachten, vragen of opmerkingen vertel ze aan ons.
Bent u tevreden vertel het aan anderen!