Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Nieuwe tarieven per 1 januari 2023

Sinds 4 januari 2022 is de tattoo-branche verplicht om met REACH goedgekeurde inkten te werken. De prijzen van de nieuwe inkten zijn verdubbeld. Daarnaast heeft de LCHV en GGD ook nieuwe eisen gesteld, zoals het werken met steriele inktcups. Omdat deze per stuk (steriel) verpakt worden, zijn de kosten voor een inkt cup wel 45x verhoogd. Ook andere materialen ontkomen niet aan de prijs verhogingen. Materialen die we nodig hebben om een tatoeage (met de geschikte steriele instrumenten en veilige technieken, volgens de hygiรซnerichtlijnen van het Landelijk Centrum Hygiรซne en Veiligheid voor tatoeรซren NEN-EN 17169) te plaatsen. Daarnaast blijft de inflatie in Nederland ook maar stijgen en stijgen. Hierdoor ben ik helaas ook genoodzaakt mijn prijzen te verhogen.

Ik begrijp dat het erg vervelend is, en heb daarom ook nieuwe standaard tarieven toegevoegd. Zo had ik eerst de keuze uit de standaard: Small, Medium en Large. Dit is nu uitgebreid naar XS, S, M, L, XL en XXL. Zo krijgt iedere tattoo een eerlijke prijs.

๐Ž๐”๐ƒ๐„ ๐“๐€๐‘๐ˆ๐„๐•๐„๐

Small โ€ข 1 x 1 cm โ€ข โ‚ฌ 45,=
Medium โ€ข 5 x 5 cm โ€ข โ‚ฌ 85,=
Large โ€ข 10 x 10 cm โ€ข โ‚ฌ 160,=
All Day โ€ข max 6 uur โ€ข โ‚ฌ 450,=

๐๐ˆ๐„๐”๐–๐„ ๐“๐€๐‘๐ˆ๐„๐•๐„๐

XS โ€ข 1 x 1 cm โ€ข โ‚ฌ 50,=
S โ€ข 3 x 3 cm โ€ข โ‚ฌ 75,=
M โ€ข 5 x 5 cm โ€ข โ‚ฌ 100,=
L โ€ข 8 x 8 cm โ€ข โ‚ฌ 150,=
XL โ€ข 10 x 10 cm โ€ข โ‚ฌ 200,=
XXL โ€ข 15 x 15 cm โ€ข โ‚ฌ 275,=
All Day โ€ข max 6 uur โ€ข โ‚ฌ 550,=

๐ƒ๐ž ๐จ๐ฎ๐๐ž ๐ญ๐š๐ซ๐ข๐ž๐ฏ๐ž๐ง ๐ณ๐ข๐ฃ๐ง ๐ ๐ž๐ฅ๐๐ข๐  ๐ญ/๐ฆ ๐Ÿ‘๐Ÿ ๐๐ž๐œ๐ž๐ฆ๐›๐ž๐ซ ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ.
๐˜–๐˜ฐ๐˜ฌ ๐˜ข๐˜ญ๐˜ด ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ต ๐˜ซ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ง๐˜ด๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ข๐˜ข๐˜ฌ ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ต ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ธ๐˜ฆ ๐˜ซ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ (๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ข๐˜ณ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ป๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฅ ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ๐˜ด๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต๐˜ถ๐˜ฎ). ๐˜œ๐˜ช๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ฅ ๐˜ฃ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ด ๐˜ข๐˜ง๐˜จ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ช๐˜ซ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ฏ / ๐˜ข๐˜ง๐˜ด๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ธ๐˜ช๐˜ซ๐˜ป๐˜ช๐˜จ๐˜ฅ.

๐–๐ข๐ฅ ๐ฃ๐ž ๐ง๐จ๐  ๐ž๐ž๐ง ๐ญ๐š๐ญ๐ญ๐จ๐จ ๐ฆ๐ž๐ญ ๐ก๐ž๐ญ ๐จ๐ฎ๐๐ž ๐ญ๐š๐ซ๐ข๐ž๐Ÿ?
Boek dan snel een afspraak via: https://ladybossink.com/afspraak