Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

NIEUW! HET ONLINE BOEKINGSSYSTEEM!

We hebben er hard aan gewerkt, en nu is hij in de lucht: het ONLINE BOEKINGSSYSTEEM!

Met het nieuwe boekingssysteem kun je jouw tattoo bespreking, een standaard dienst of een bijwerk sessie zelf inboeken. Ook buiten onze openingstijden.

Het boekingssysteem is gekoppeld aan een software waar onze agenda en klantenbestand wordt beheert. Je ontvangt vanaf vandaag alles via de e-mail. De afspraakbevestiging, het toestemmingsformulier, een afspraakherinnering en het inktPASPOORT. Ook zijn andere documenten zoals: informatie over de risico’s, de nazorginstructies en de huisregels gedigitaliseerd. Dit scheelt een heleboel papieren rompslomp, wat je ook nog eens kwijt kunt raken.

Nu we meteen op het onderwerp ‘kwijtraken’ zitten, hebben we ook goed nieuws voor de spaarders onder ons. We hebben wel eens vernomen dat klanten onderweg naar huis, of tijdens een verhuizing hun spaarzegels of zelfs een hele spaarkaart zijn verloren. Dat is natuurlijk enorm vervelend! Daarom gaan we op korte termijn ook de spaarpunten digitaliseren! Zo staan jouw gespaarde punten altijd veilig in ons systeem. We houden jullie op de hoogte wanneer we definitief van start gaan met het digitaliseren van de spaarpunten. 

LET OP! 
Bij vernieuwingen gaat er weleens wat mis, dus als er iets is wat niet werkt, of als je iets niet kunt vinden, laat het ons dan weten via info@ladybossink.com