sidearea-image
Lady Boss Ink is een Private tattoo studio.
Wij werken uitsluitend op afspraak.
Voorplecht 20, 1186 WR Amstelveen
+31 653 82 05 55
info@ladybossink.comLady Boss Ink is een Private tattoo studio.
Wij werken uitsluitend op afspraak.

Voorplecht 20, 1186 WR Amstelveen
+31 653 82 05 55
info@ladybossink.com

Volg ons

Over Lady Boss Ink

Lady Boss Ink

Lady Boss Ink is een GGD gecertificeerde Privé Tattoo Studio en is gelegen aan de rand van Amstelveen. De privé studio heeft een modern en huiselijk sfeertje, zodat je je al snel op je gemak voelt. Lady Boss Ink werkt uitsluitend op afspraak en heeft geen inloopdagen.

Een privé studio kenmerkt zich in het feit dat er geen toeschouwers in de studio aanwezig zijn, zodat wij alle aandacht aan jouw ontwerp en tatoeage kunnen besteden. Daarnaast is iedere sessie anders, en Lady Boss Ink plant nooit een andere klant direct na jouw in. Iedereen is anders en soms hebben we meer tijd nodig om alles goed af te ronden. Gehaast afronden is de grootste ergernis van een tatoeëerder. Daarom heeft Lady Boss Ink besloten dit anders te doen, een ruime planning tussen verschillende klanten. Hoe druk het ook is.

De behandelkamer

De behandelkamer ligt op de begane grond en is rolstoelvriendelijk, hygiënisch ingericht en goedgekeurd volgens de richtlijnen van de GGD. Uiteraard beschikken wij over de benodigde vergunningen uitgegeven door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en staan wij geregistreerd op www.veiligtatoeerenenpiercen.nl.

De behandelkamer beschikt over afscherming van buitenlicht (om zogenaamde ‘valse schaduwen’ uit te sluiten) en een portable airconditioning (om excessief zweten te voorkomen). Natuurlijk wordt er ook aan het comfort van de klant gedacht. Zo hebben wij een gasten wifi, zodat je tijdens je behandeling Netflix-films kunt bekijken en muziek kunt streamen om je sessie zo aangenaam mogelijk te maken. 

De tatoeëerder

Evelien van Steenis heeft van jongs af aan al een liefde voor tekenen gehad en was hier dan ook altijd al mee bezig. Toen ze in 2014 in aanraking kwam met tatoeëren, ging er een hele wereld open. Vanaf dat moment was ze vastbesloten dat ze wilde leren tatoeëren. De eerste jaren volgde ze hiervoor een korte opleiding en deed zij ervaring op in diverse shops. In 2016 besloot ze een privé studio op te richten waar iedereen zich thuis voelt, waar je jezelf kunt zijn en waar naar je geluisterd wordt. Kortom: een privé studio waar persoonlijkheid voorop staat.

Evelien is gespecialiseerd in Black & Grey, Linework, Minimalisme en Botanische tatoeages.

Evelien van Steenis

Tatoeëerder
Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Spanish ES